top of page

Iets meer nog over mij

ik_edited.jpg

Mijn naam is Inge Linskens. geboren in 1985. Een Limburgse in het mooie Nijmegen. Samen met mijn partner heb ik in 2017 een zoontje gekregen en daarvoor mocht ik al stiefmoeder zijn van twee kinderen geboren in 2000 en 2002. Genieten kan ik van het bos, de zee, een boek, muziek maken en luisteren, samenzijn met familie & vrienden, creatief bezig zijn, reizen. 

 

In de jaren (sinds 2007) die ik werkzaam ben geweest als Orthopedagoog en later als GZ-Psycholoog binnen verschillende zorgsectoren heb ik me kunnen ontwikkelen tot waar ik nu sta. Mijn hooggevoeligheid, kwetsbaarheid en sterke intuïtie ben ik door de jaren heen steeds meer als een kracht gaan zien en het is mijn missie om met een individuele vraagsteller,  collega, gezin, team om een cliënt heen of binnen een organisatie te zoeken en te bouwen aan richting en perspectief. Iemand zei eens tegen me dat thuiskomen bij jezelf misschien wel een van de mooiste ervaringen is die je als mens kan opdoen. Ik geloof van wel!

In mijn visie en werk voel ik me gesterkt door elementen uit de narratieve therapie, ACT, mindfullness, verlieskunde, positieve psychologie en supervisie, presentie, YUCELmethode, mediation, EMDR, muziek, levenskunst en klankschaaltherapie. Momenteel ben ik bij Human Concern ook als regiebehandelaar en ervaringsprofessional aan het werk.

'waar mensen elkaar raken, daar kan iets moois ontstaan'

bottom of page