top of page

Werwijze & over mij

ik_edited.jpg

Mijn naam is Inge Linskens. geboren in 1985. Een Limburgse in het mooie Nijmegen. Samen met mijn partner heb ik in 2017 een zoontje gekregen en daarvoor mocht ik al stiefmoeder zijn van twee kinderen geboren in 2000 en 2002. Genieten kan ik van het bos, de zee, een boek, muziek maken en luisteren, samenzijn met familie & vrienden, creatief bezig zijn, reizen. 

 

In de jaren (sinds 2007) die ik werkzaam ben geweest als Orthopedagoog en later als GZ-Psycholoog binnen verschillende zorgsectoren heb ik me kunnen ontwikkelen tot waar ik nu sta. Mijn hooggevoeligheid, kwetsbaarheid en sterke intuïtie ben ik door de jaren heen steeds meer als een kracht gaan zien en het is mijn missie om met een client te zoeken en te bouwen aan richting en perspectief. Iemand zei eens tegen me dat thuiskomen bij jezelf misschien wel een van de mooiste ervaringen is die je als mens kan opdoen. Ik geloof van wel!

In mijn visie en werk voel ik me gesterkt door elementen uit de narratieve therapie, ACT, mindfullness, verlieskunde, schematherapie, positieve psychologie, ervaringsprofessionaliteit en supervisie, presentie, YUCELmethode, mediation, EMDR, muziek, levenskunst en klankschaaltherapie. Ik maak gebruik van eHealth en behandeling kan ook via beeldbellen plaatsvinden

'waar mensen elkaar raken, daar kan iets moois ontstaan'

bottom of page